2008. július 14., hétfő

Újra itthon

A hétvégét Miskolcon töltöttók, most volt a legifjebbik unokahugunk keresztelője. Egész jól tűrte a gyűrődést, valószínűleg azért ebben az is benne volt, hogy a teljes misén nem vettünk részt, mert azt tuti nem bírták volna ki, így azon a kb 10 perces tényleges keresztelőn jól viselkedett az összes gyerek. :) Egyedül az nem tetszett a kis Dorkának, hogy összevizezték a fejét, de aztán nem adták oda neki a maradékot kannástól, hogy pocsolhasson vele. Meg ne mteljesen értette a szitut. Előző este elmentünk fürseni Nyékre, ott a rendes utcai ruhában nem lehetett bemenni a vízbe, most meg kiöltöztették hercegnőnek, ebben meg pocsolják? Hát normálisk ezek?? :)

De az ezt követő ebéden kicsit kárpótoltuk, kapott egy szupervagány motort, és hercegnőruhában terepmotorozhatott a nagyi kertjében. :)



Jól elment ez a két nap, most ismét kezdődik a meló. Sajna még mindig nem tolonganak a teaházban, de nem baj, mert legalább utól tudjuk érni magunkat egy-két elmaradásunkkal. Én rendbeszedem a hivatalos papírjainkat, elkészítem a hiányzó szabályzatokat, B. pedig keresgét szőnyegeket, mert jövő héten lecseréljük a mostanit. Rájöttünk, hogy hiába teszünk fel bármilyen hiper-szuper szőnyeget, úgyis tönkremegy. Úgyhogy most veszünk egy a teaházba illő, de olcsó szőnyeget. Majd jövő héten bezárunk, és akkor tartunk egy kis karbantartást.

Otthon még mindig imádunk lenni. Cicánk is megszokta, hogy a betoton és kövön túl az a zöld izé nem fogja megenni, és az is stabil alapnak bizonyul.

Örülök, hogy ilyen gyorsan beteltek a játékra a helyek, már körvonalazódnak az ajándékok is. :)

Szép napot mindenkinek (kár, hogy szakad az eső..)

2 megjegyzés:

Unknown írta...

mikor láthatunk valami képet is a szigetetekről? no meg mikorlátunk titeket... mennék én a teaházba is fiacskámmal, de mindig attól tartok hogy zárva lesztek...

Ildi írta...

Képeket követelünk!!! :)
Egyébként a szigetetekre nem kell egy macska a kertbe?:)))